Toonts extremen


Onze skatepark demonstraties

Ongeacht de gekozen skatepark (zie: skatepark verhuur), bieden wij professionele rijders betogingen in verschillende disciplines beoefend in skatepark. (Skate, BMX, Freestyle Scooter en Roller)


Onze Big Air demonstraties

Maxextrême biedt voor uw evenementen, de Big Air demonstraties (Giant Jump). de beste rijders (BMX, Roller, Scooter en / of Skate) zullen aanwezig zijn om je de meest spectaculaire figuren te laten ontdekken. Benodigde ruimte: 30m./5m.


 Onze Halfpipe demonstraties

Maxextrême biedt voor uw evenementen, zijn demonstraties Halfpipe. Waarschijnlijk een van de meest sprectaculaire disciplines in de wereld van extreme sporten. We verzamelen voor u de beste rijders uit elke discipline die van toepassing is op deze infrastructuur. (Skate, BMX, Roller en Scooter). Benodigde ruimte: 15m./9m.

 

Onze miniramp demonstraties 

Wij bieden nu ook onze mini-ramp shows. De mini-ramp wordt een zeer algemeen en discipline die dit voordeel kan worden beoefend door zoveel beginners door de kampioenen, dus leek het ons belangrijk om u onze nieuwe mini mobiele hellingbanen bieden. Op deze nieuwe infrastructuur, in aanvulling op onze shows, bieden wij initiaties en / of vrije sessies voor het publiek. (Zie verhuur skatepark). Benodigde ruimte: 6m / 10m

Contact

Maxextrême,
Organisation d’évènements sportifs
1330 Rixensart
Tél. : +32 0484 17 64 06
MaiL : info@max-extreme.bejoin us on

Max Extrême - Facebook Max Extrême - Facebook