Toonts extremen

 

Onze skatepark demonstraties

Ongeacht de gekozen skatepark (zie: skatepark verhuur), bieden wij professionele rijders betogingen in verschillende disciplines beoefend in skatepark. (Skate, BMX, Freestyle Scooter en Roller)

 

Onze Big Air demonstraties

Maxextrême biedt voor uw evenementen, de Big Air demonstraties (Giant Jump). de beste rijders zullenl er zijn om u te helpen ontdekken de meest spectaculaire figuren. Benodigde ruimte: 30m./5m.

 

 Onze Halfpipe demonstraties

Maxextrême biedt voor uw evenementen, zijn demonstraties Halfpipe. Waarschijnlijk een van de meest sprectaculaire disciplines in de wereld van extreme sporten. We verzamelen voor u de beste Belgische rijders uit elke discipline die van toepassing is op deze infrastructuur. (Skate, BMX, Roller en Scooter). Benodigde ruimte: 15m./9m.

Onze Trial Bike demonstraties

Maxextrême offers shows, combining entertainment and interactivity with the public, given by the international trials champions. Required space: 50m2

Onze miniramp demonstraties 

Wij bieden nu ook onze mini-ramp shows. De mini-ramp wordt een zeer algemeen en discipline die dit voordeel kan worden beoefend door zoveel beginners door de kampioenen, dus leek het ons belangrijk om u onze nieuwe mini mobiele hellingbanen bieden. Op deze nieuwe infrastructuur, in aanvulling op onze shows, bieden wij initiaties en / of vrije sessies voor het publiek. (Zie verhuur skatepark)

DE MXT SKATE SHOW

5 riders. (Skate)

Een buitengewone show waarin de beste huidige skaters samenkomen.

Met de infrastructuur (Skate) kunnen skateboarders de meest technische tricks uitvoeren en de meest indrukwekkende.

Voor een overzicht: Uitzonderlijke rijders + De infrustructuren waardig de grootste skateparks = De MXT Skate-show

Benodigde ruimte (30 m / 15 m).  

1 tot 4 x 15 minuten show / dag.

Buiten de shows kan het skatepark beschikbaar worden gesteld aan het publiek of worden gebruikt voor toezicht met het ter beschikking stellen van apparatuur.

https://www.youtube.com/watch?v=mfdlP2O9laY&t=30s

Contact

Maxextrême,
Organisation d’évènements sportifs
1330 Rixensart
Tél. : +32 0484 17 64 06
MaiL : info@max-extreme.bejoin us on

Max Extrême - Facebook