Skatepark en Mini rampe verhuur


Maxextrême aanbiedingen, voor evenementen, verhuur van de skateparken.


Vanaf de start van het Park Skatepark PRO over het algemeen voor de organisatie van de wedstrijd. Wij bieden ook demonstraties van Skate, 
BMX, scooter en Roller, ongeacht de gekozen skatepark. 

Wij bieden ook onze huur miniramp. Perfect voor initiaties, breakout sessies en demonstraties in een kleine ruimte.

Alle apparatuur die nodig is voor skateboarden skaten en BMX is beschikbaar op het terrein en kan worden uitgeleend aan degenen die dat willen.
Tot 15 skateboards, 15 scooters, 15 paar inline skaten, 8 BMX en 30 kits van beveiligingen.

 

 

.

 

 

Skatepark 1

 Ideaal als je een beperkt gebied. Benodigde ruimte: 150m2 Dit skatepark bevat de essentiële elementen voor Skate, de BMX en freestyle scootering oefenen (4 quaterpipe, 6 Trix ramps beginner , 1 tafel, 1 spine, 1 flat bar en 1 manual pad)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Skatepark 2

 Skatepark van dezelfde module stijl die de skatepark 1 (hoofdzakelijk Freshpark merk modules). Meer modules een grotere ruimte. Die u toelaat om meer mensen tegemoet te komen op hetzelfde moment in het skatepark. Benodigde ruimte: 250m2. Ook ideaal voor het beoefenen van verschillende disciplines. (6 quaterpipe, 6 Trix ramps beginner 2 table, 1 spine, 2 flat bar and 2 Manual Pad)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Skatepark 3

Het Skatepark 3 maakt het mogelijk om een ​​groter gebied te vullen dankzij de centrale box. Het maakt het ook mogelijk om 2 verschillende delen voor te stellen (Beginners 120 M ², initieert 180 M ²). Benodigde ruimte: 300m2. Ook ideaal voor het beoefenen van verschillende disciplines. (1 centrale module, 8 Quaterpipe, 9 Trix ramps beginner, 2 table, 1 spine, 2 flat bar, 2 rails, 1 bank en 2 manual pad).

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Skatepark 4 (PRO)

 

Dit skatepark PRO bestaat uit modules van grotere omvang. Deze kan zowel voor de organisatie van de concurrentie en de organisatie van vrije sessies of in testfase in een aantal projecten van vaste skateparken. Benodigde ruimte: 350m2

 

Oversight Skatepark

 

Wat skatepark gekozen, we bieden coaching met een voorziening van apparatuur voor skateboarden, BMX, inline skaten en freestyle steppen.

Tot 50 skateboard, 20 scooters (Step),  8 freestyle BMX , 10 roller en 60 helmen

Suggestie voor skatepark 1: 6 skateboard, 6 scooters, 1 BMX , 13 helmen (Pack 1)

Suggestie voor skatepark 2: 8 skateboard 8 scooters, 2 BMX , 18 helmen (Pack 2)

Suggestie voor skatepark 3: 15 skateboard, 15 scooters, 3 BMX , 30 helmen (Pack 3)

De verpakking kan worden aangepast aan het type gebeurtenis en voorkeuren voor bepaalde vakgebieden passen.


Mini ramp

 

Wij bieden nu ook de verhuur van onze mini-ramp. Perfect voor initiaties, demonstraties en gratis sessie op dezelfde ruimte. 

Benodigde ruimte: 50m2

Deze activiteit vereist een vlakke ondergrond 9m / 5m.

Als coaching, raden we Pack 1 op hardwareniveau.


Nos conditions de location

1 Het contract

De 1-een offerte gemaakt door Maxextrême zijn 1 maand geldig. Na deze periode, zij vervallen. De schatting gemaakt contract kantoor als het wordt teruggegeven in deze tijd en als het vergezeld gaat van een goede naar behoren ingevuld orde gedateerd en ondertekend, met referenties van citaten en verwijzingen van elke module.

1-b De klant moet ervoor zorgen om te leveren tegen Maxextrême oppervlakken die nodig zijn voor de uitvoering van diverse Chosen infrastructuur.

In geen geval aansprakelijk Maxextrême doen als hij niet in staat is om zijn infrastructuur voor het ontbreken van een gebrek aan vooraf bepaalde oppervlak.

1-c De huurprijzen van de verschillende modules omvatten de levering, transport en installatie. Ze hebben in ieder geval de verschillende verzekeringen die moeten worden aangenomen door de klant. Onze rijders zijn de door ons verzekerd degenen.

2 De toepassing van contract

2-a Voor elke bestelling, moet de klant contact opnemen met Maxextrême een bestelbon naar behoren ondertekend en gedateerd.

3. Betaling

3-APAR betalingstermijnen bedoelen we de daadwerkelijke indiening van het ontwerp of overschrijving moet worden onderworpen bijgeschreven op onze compte3-b orders de koper onherroepelijk. Voor elke bestelling van meer dan € 1.000 waard, een aanbetaling van 50% van het totale bedrag van de schatting is binnen 30 dagen voor de bevalling. Elke betaald op het moment van het orderbedrag is een aanbetaling.

3-b Het uitstaande saldo of het totale saldo van de dienst (voor bestellingen van minder dan € 1000 die dus vereist geen aanbetaling) verschuldigd is niet later dan 3 weken de laatste dag van de dienstverlening.

4. verhuur van retentie clausule of bepaling

 4-een gebrek aan verschillende eerder genoemde punten kan leiden tot de annulering van de huurovereenkomst of de dienst (betaling en saldo, goede beheersing van unreturned ...)

4-b De klant stemt ermee in om ruimtes die nodig zijn voor de verschillende activiteiten die door Maxextrême behulp van vaste structuren (bijv Nadar barrières) af te bakenen.

5. Beperking van aansprakelijkheid

5-a Iedereen buiten de Maxextrême team maakt gebruik van modules om zijn gevaar.

Maxextrême kan in geen geval worden vervolgd voor ongevallen bij het gebruik van een van de modules door een buitenlandse persoon Maxextrême team.

5-b Als de weersomstandigheden niet het beoefenen van verschillende extreme sporten staan ​​veilig op onze infrastructuur, behouden wij ons het recht voor om activiteiten op te schorten en te bewegen en / of sommige shows te annuleren. De opschorting van, te verplaatsen of te annuleren sommige activiteiten om deze redenen zal daarom geen invloed op het verschuldigde bedrag.

6. Annulering

6-a In geval van een verzoek orderannulering is niet gebaseerd op een mislukking door ons, zal deposito's als verbeurd worden gehouden.

6-b Na ondertekening van het contract, de annulering is alleen mogelijk ten minste 30 dagen vóór de levering.

Bij annulering tussen 20 en 30 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 30% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Bij annulering tussen 10 en 20 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 50% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Bij annulering tussen 1 en 10 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 80% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Contact

Maxextrême,
Organisation d’évènements sportifs
1330 Rixensart
Tél. : +32 0484 17 64 06
MaiL : info@max-extreme.bejoin us on

Max Extrême - Facebook