Skatepark en Mini rampe verhuur

 

 Maxextreme biedt u, voor uw evenementen, de verhuur van zijn skateparken.Verschillende skateparken zijn beschikbaar voor je evenementen. We bieden ook demonstraties van Skate, Bmx, Scooter en Roller, ongeacht het skatepark dat is gekozen.

We bieden ook onze miniramp-verhuur aan. Ideaal voor inwijdingen, gratis sessies en demonstraties in een kleine ruimte.

Alle benodigde uitrusting voor skateboarden, skaten, scooters en BMX is ter plaatse beschikbaar en is beschikbaar voor diegenen die dat wensen. Tot 50 skateboards, 20 scooters, 10 paar rolschaatsen, 8 BMX- en 60 helmen.

 

Mini ramps en mini ramps met spine:

Ideaal voor workshops, shows en sessies één zelfde ramp om verschillende activiteiten te beoefenen.

Verschillende maten :

H 95 cm / B 300 cm / L 700cm.

H 125 cm / B 370 cm / L 850 cm. 

H 125 cm / B 370 cm / L 1600 cm.

 

 

 

 

 

 Skatepark 1

Ideaal als je een beperkt gebied hebt. Benodigde ruimte: 150m2 Dit skatepark bevat de essentiële elementen voor het beoefenen van Skate, Bmx en freestyle scooters. (4 Quaterpipe, 6 Trix Beginner Ramps, 1 Tafel, 1 spine, 1 Flat Bar, 1 Rail en 1 Manual Pad).

 

 

 

 

Skatepark 2

 

Skatepark bestaande uit hetzelfde type module als het skatepark 1 (+grotere modules). Meer modules voor een grotere ruimte. Op die manier kunt u meer mensen tegelijkertijd in het skatepark verwelkomen. Benodigde ruimte: 300m2. Ook ideaal voor het beoefenen van verschillende disciplines. (Bvb : 3 Quaterpipe, 3 Banks, 2 Tafels, 1 Spine, 1 Flat Bar, 1 Rail en 1 Manual Pad)

De skateparken 1 en 2 zijn beschikbaar voor verschillende dagen of lange termijn verhuur. Enkel als deze op een gesloten plaats kunnen gezet worden of op een beveiligde plaats.
(Waarom: de skatepark elementen zijn makkelijk transporteerbaar dus makkelijk gestolen)

 

 

 

 

Skatepark 3

 

Skatepark 3 (A) bestaat uit grotere modules. (En staat daarom ook lange termijn verhuur in onbeveiligde ruimte toe). 4 modules (1 quarterpipe, 1 funbox skate, 1 hellend vlak en 1 grindmodule).

Skatepark 3 (B) bestaat uit grotere modules. (En staat daarom ook lange termijn verhuur in onbeveiligde ruimte toe). 6 modules (1 quarterpipe, 2 funbox, 1 flatbank , 1 flatbank XL en 1 grindmodule).

 

 

 

 

Skatepark 4 (PRO Skate, BMX, Scooter)

Dit skatepark PRO bestaat uit grotere modules. Deze kan net zo goed bedoeld zijn voor de organisatie van wedstrijden en / of demonstraties als voor de organisatie van vrije sessies of zelfs in fase van de test in bepaalde projecten van vaste skateparken. Benodigde ruimte: 500m2

 

 

 

 

 

Het Skatepark inlijsten

Wat het gekozen skatepark ook is, wij bieden een coaching met uitrusting voor skateboarden, Bmx, skaten en freestyle scooters.

Tot 50 skateboards, 20 freestyle scooters, 8 Bmx, 10 paar rollen en 50 helmen.

Suggestie voor Skatepark 1: 7 skateboard, 7 scooters, 14 helmen (Pack 1)

Suggestie voor skatepark 2: 10 skateboard, 10 scooters, 20 helmen (pak 2)

Suggestie voor skatepark 3 en 4: 15 skateboard, 15 scooters, 30 helmen (pak 3)

Suggestie voor skatepark 1,2,3, ..: Supplement 6 BMX, 10 helmen (Pack BMX)

De pakketten kunnen worden aangepast aan het soort evenement en eventuele voorkeuren voor bepaalde disciplines.

We bieden ook onze initiatie aan in een longboard dat geen skatepark vereist en een cursus hervat die bestaat uit een slalom, een golf, een Hyppie-sprong en een halve ronde. 15 longboards, 20 helmen (Longboard Pack)

 

 

_______________________________________________________________________________________

 

 

 

_______________________________________________________________________________________

 

Nos conditions de location

1 Het contract

De 1-een offerte gemaakt door Maxextrême zijn 1 maand geldig. Na deze periode, zij vervallen. De schatting gemaakt contract kantoor als het wordt teruggegeven in deze tijd en als het vergezeld gaat van een goede naar behoren ingevuld orde gedateerd en ondertekend, met referenties van citaten en verwijzingen van elke module.

1-b De klant moet ervoor zorgen om te leveren tegen Maxextrême oppervlakken die nodig zijn voor de uitvoering van diverse Chosen infrastructuur.

In geen geval aansprakelijk Maxextrême doen als hij niet in staat is om zijn infrastructuur voor het ontbreken van een gebrek aan vooraf bepaalde oppervlak.

1-c De huurprijzen van de verschillende modules omvatten de levering, transport en installatie. Ze hebben in ieder geval de verschillende verzekeringen die moeten worden aangenomen door de klant. Onze rijders zijn de door ons verzekerd degenen.

2 De toepassing van contract

2-a Voor elke bestelling, moet de klant contact opnemen met Maxextrême een bestelbon naar behoren ondertekend en gedateerd.

3. Betaling

3-APAR betalingstermijnen bedoelen we de daadwerkelijke indiening van het ontwerp of overschrijving moet worden onderworpen bijgeschreven op onze compte3-b orders de koper onherroepelijk. Voor elke bestelling van meer dan € 1.000 waard, een aanbetaling van 50% van het totale bedrag van de schatting is binnen 30 dagen voor de bevalling. Elke betaald op het moment van het orderbedrag is een aanbetaling.

3-b Het uitstaande saldo of het totale saldo van de dienst (voor bestellingen van minder dan € 1000 die dus vereist geen aanbetaling) verschuldigd is niet later dan 3 weken de laatste dag van de dienstverlening.

4. verhuur van retentie clausule of bepaling

 4-een gebrek aan verschillende eerder genoemde punten kan leiden tot de annulering van de huurovereenkomst of de dienst (betaling en saldo, goede beheersing van unreturned ...)

4-b De klant stemt ermee in om ruimtes die nodig zijn voor de verschillende activiteiten die door Maxextrême behulp van vaste structuren (bijv Nadar barrières) af te bakenen.

5. Beperking van aansprakelijkheid

5-a Iedereen buiten de Maxextrême team maakt gebruik van modules om zijn gevaar.

Maxextrême kan in geen geval worden vervolgd voor ongevallen bij het gebruik van een van de modules door een buitenlandse persoon Maxextrême team.

5-b Als de weersomstandigheden niet het beoefenen van verschillende extreme sporten staan ​​veilig op onze infrastructuur, behouden wij ons het recht voor om activiteiten op te schorten en te bewegen en / of sommige shows te annuleren. De opschorting van, te verplaatsen of te annuleren sommige activiteiten om deze redenen zal daarom geen invloed op het verschuldigde bedrag.

6. Annulering

6-a In geval van een verzoek orderannulering is niet gebaseerd op een mislukking door ons, zal deposito's als verbeurd worden gehouden.

6-b Na ondertekening van het contract, de annulering is alleen mogelijk ten minste 30 dagen vóór de levering.

Bij annulering tussen 20 en 30 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 30% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Bij annulering tussen 10 en 20 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 50% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Bij annulering tussen 1 en 10 dagen voor het evenement. De koper is aansprakelijk voor 80% van het overeengekomen bedrag voor het volledige voordeel.

Contact

Maxextrême,
Organisation d’évènements sportifs
1330 Rixensart
Tél. : +32 0484 17 64 06
MaiL : info@max-extreme.bejoin us on

Max Extrême - Facebook Max Extrême - Facebook